Menu

Tanghe Ichtegem

Sinds zijn oprichting in 1880 is TANGHE uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwsector.

Het bedrijf is prominent aanwezig met zijn betoncentrales waarvan de grootste een menger met een inhoud van 3.5 m³ heeft. Deze zorgt voor een capaciteit van 120 m³ /uur. Verder levert het bedrijf ook een indrukwekkende waaier aan producten en materialen voor zowel de private als de utiliteitsbouw.

Met 20 eigen voertuigen wordt een optimale levering verzorgd.

Het gekwalificeerde personeel waarover TANGHE beschikt staat garant voor service en kwaliteit. Het onderzoeks- en controlelaboratorium is tevens een van de troefkaarten van de onderneming.

Het draagt bij tot het onderzoek naar productvernieuwing, zoals het zelf compacterende beton (SCC), en in het bijzonder het zelf nivellerend en verdichtend beton. Voor dit laatste product, dat ook bekend is onder de naam Rheodynamisch beton (RDC), is TANGHE het enige bedrijf in België dat hiervoor (op basis van zijn specifieke eigenschappen) over een SECO-kwaliteitslabel beschikt en dit bovenop het BENOR keurmerk.

TANGHE heeft een alliantie met de groep Gedimat om een brede keuze aan bouwmaterialen te kunnen aanbieden aan deprofessional en dit aan competitieve prijzen.
Group DC Concrete site